- advertentie -

Microsoft kondigt survivalhorror ENKI aan op E3

De E3 draait op volle toeren, het gamenieuws vliegt in het rond. Hier heeft Microsoft een survivalhorrorgame aangekondigd voor de Xbox One: ENKI
Enki Xbox One
ENKI kun je volgens ontwikkelaar SOEDESCO vaak spelen, elke keer zal spel een andere ervaring hebben. Of je het nu overleefd, of niet. Succes is geen garantie.

Als speler zit je opgesloten in een donkere kelder en heb je een beperkte tijd om uit te vinden wat er is gebeurd en hoe je kunt ontsnappen ut de klauwen van een gevaarlijke seriemoordenaar.
Het vinden van items en het oplossen van puzzels helpt de speler naar buiten. Omdat het spel telkens willekeurig wordt opgebouwd, zal iedere keer dat je het opnieuw start een nieuwe puzzel/hel voor je zijn. Of je nu het spel overleefd of juist niet, langszaam zul je meer ontdekken over de daden en doelen van de moordenaar.

ENKI wordt ontwikkeld door SOEDESCO en Storm in a Teacup. Wanneer de game zal uitkomen voor de Xbox One is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Arie de Haas zegt

    Jammer dat hij alleen op de XBox one uitkomt.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…