- advertentie -

Halloween Amsterdam Spook in thema ‘Monster Bash’

monster-bash-amsterdam-spook-halloween2015Op zaterdag 31 oktober organiseert Amsterdam Spook alweer de 15e editie van het jaarlijkse Halloween-kostuumfeest. Elk jaar heeft het feest een ander thema. Vorig jaar waren bezoekers gedoemd tot de vurige krochten van de hel met het thema The Underworld. Dit jaar wordt er gebeest tijdens The Monster Bash!. Het Halloweenfeest vind plaats in Panama Amsterdam en tickets zijn nu verkrijgbaar voor €24,50.

Verwacht een bloedstollende line-up van meer dan 35 artiesten en dj’s, een decor waar je een moord voor zou doen, schitterende kostuums en een originele Halloweensfeer die gewoonweg niet overtroffen kan worden. Van slangenmensen tot bodypainters tot poppenspelers en steltenlopers en van SFX-artiesten tot de beste dj’s van Amsterdam: dit is Halloween op z’n best. De line-up van dit jaar wordt eind augustus bekendgemaakt. (zie hier de line-up)

Monsterfeest: The Monster Bash!

Het thema van Amsterdam Spook voor Halloween 2015 is een ode aan de subculturen van rockabilly & psychobilly, vintage horror, popart en monsters uit B-films. Zet je kuif dus alvast in het vet en haal de petticoats tevoorschijn.

Dresscode: Groovy geesten en duistere daddy-o’s

Let op: geen kostuum = geen entree. Alles mag! Alle monsters zijn welkom – denk aan personages als de Wolfman, Mummy, Invisible Man, Swamp Thing, Dr. Frankenstein en zijn monsters, de Munsters en de Addams Family. Of rock de retrolook met popart-zombies, vintage vampieren, retro ondoden zoals Elvis, The Fonz of Grease, gemuteerde serveersters met petticoats en rock-’n-roll-rebellen met een ‘pompadour’.

Kostuumprijzen: Een nacht om te ontleden

Geld & andere prijzen voor: Beste Groep/Duo, Best Volgens Thema Gekleed en Origineelste Kostuum. Dit jaar is er een extra prijs voor de Koning & Koningin, Koningin & Koningin of Koning & Koning van The Monster Bash! Om kans te maken op de kostuumprijzen moet je voor middernacht binnen zijn.

Voorverkoop & Early Spooks

Kaarten voor The Monster Bash! in de voorverkoop kosten €24,50 en zijn nu verkrijgbaar via www.halloweenamsterdam.com. Een beperkt aantal Early Spooks-kaarten (4 voor 3) is ook verkrijgbaar. Koop je kaarten ruim op tijd, want het feest is elk jaar uitverkocht.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…