- advertentie -

Mortal Kombat X krijgt begin 2016 nieuwe DLC

Het zat er al aan te komen, door de tweets van Ed Boon speculeerde iedereen al over een nieuwe Kombat Pack. Vandaag bevestigen Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios dat er aan nieuwe downloadable content voor Mortal Kombat X (recensie) wordt gewerkt. Deze content zal nieuwe speelbare karakters, skins en omgevingen bevatten. Maar wat dit is laat men nog een verrassing… Who’s Next?
mortal-kombat-x-dlc-2016
Het internet is al op deze vier personages gedoken. De schaduwen op de eerste rij zouden lijken op Baraka en Bo Rai Cho, op de achterste rij zouden Rain en Fujin kunnen staan. Of dit klopt weten we pas in de eerste helft van 2016 als Kombat Pack 2 beschikbaar zal zijn.

Welke personages zie jij graag in Mortal Kombat X verschijnen?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…