- advertentie -

Trailer: Jason Voorhees Bundle voor Mortal Kombat X

Jason Voorhees - Mortal Kombat XDe Mortal Kombat X Jason Voorhees Bundle is als download beschikbaar zijn voor bezitters van de Kombat Pack. De Bundle bevat Jason Voorhees, het Friday the 13th icoon, als speelbaar personage en de Horror Pack met drie horror-gethematiseerde skins; Vampiress Mileena, Kraken Reptile en Pharaoh Ermac.
Voor degenen die de Kombat Pack niet hebben gekocht, kunnen de Jason Voorhees Bundle vanaf dinsdag 12 mei kopen via de PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam voor € 7,99. Jason Voorhees en de Horror Pack zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar voor respectievelijk € 4,99 en € 3,99.

Mortal Kombat X is nu beschikbaar voor het PlayStation 4, Xbox One, en Steam voor Windows PC – lees hier onze recensie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Patrick Edens zegt

    Vette Shit man :p Haha

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…