Neill Blomkamp regisseert nieuwe Alien!

Goed nieuws, Niell Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) regisseert de nieuwe Alien film, dat bevestigde 20th Century Fox en Niell Blomkamp op zijn Instagram:
http://instagram.com/p/zQwEQ0qhBq/
Begin januari gooide Neill Blomkamp een hele reeks met concept art online van zijn ‘Alien Xeno’/’Alien: Xenomorph’ project, waarin hij liet weten dat dit waarschijnlijk nooit gemaakt zou worden. Of FOX wist niet dat Neill in zijn vrije tijd bezig is geweest met Alien, of de initiële pitch was oorspronkelijk afgeketst door de filmstudio, waarom de Zuid-Afrikaanse regisseur gestopt is met het project is niet duidelijk. FOX is echter wel wakker geworden door het vrijgeven van dit fantastische materiaal en heeft Neill Blomkamp officieel de opdracht gegeven om een nieuwe Alien-film te maken. Deze film staat naast Prometheus 2 waar Ridley Scott mee bezig is.
http://instagram.com/p/xVUvaEKhEq/


Het zal nog wel even duren voordat wel meer zullen zien over Alien van Neill Blomkamp, Prometheus 2 staat gepland voor voorjaar 2016.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 Reacties
 1. Nol van Meegeren zegt

  Let us hope it won’t turn into an Aliens-fan-fap-fest like 95% of the fanfiction I’ve read…

  1. De Nachtvlinders zegt

   Haha, Neill is zo te zien wel een beetje een #fanboy

  2. Nol van Meegeren zegt

   Ik geef hem het voordeel van de twijfel gezien zijn films met altijd een (maatschappelijk)kritische noot. Maar de meeste fans van Aliens gaan helemaal los op het militarisme terwijl het nou net het punt was dat Cameron probeerde aan te geven in die film, Vietnam in space and all.

  3. Yves Valkiers zegt

   ik vind aliens trouwens niet goed (te amerikaans), deel 1 rules.

  4. Nol van Meegeren zegt

   Dat is precies het probleem: veel fans vinden dat schreeuwerige militarisme dus geniaal, terwijl het vooral gaat over de zinloosheid ervan om met “modern” materiaal een vijand te onderschatten in zijn eigen omgeving.
   Ik vind de ontwerpen wel degelijk geniaal, maar de tweedimensionale karakters en focus op meer meer meer maakt het voor mij niet de beste film in de reeks. Wel de prettigste om te kijken omdat het qua tempo wel hout snijdt.

  5. Yves Valkiers zegt

   Nol van Meegeren dat stoorde mij dus die schiet maar en geen goede karakters. decors en zo zijn goed maar dat is bij alle vind ik wel. zelfs deel 4 vind ik tof (fan van perlman) terijl er veel zijn die het echt neit goed vinden. deel 3 is ook wel nice maar deel 1 is en blijft de beste vooral door de chestbuster en de spanning, suggestie dat misen de andere delen

 2. Yves Valkiers zegt

  hoop dat hij snel komt

  1. De Nachtvlinders zegt

   Ik schat in ergens juni/juli 2018? Maar mocht het meezitten dan wordt het zomer 2017

  2. Yves Valkiers zegt

   nog zo lang ik hoopte toch op 2016

 3. Sjors zegt

  Ik werd er echt blij van toen ik het gister las 😀 Sowieso kijk ik sinds District 9 elke keer ontzettend uit naar de films van Neill Blomkamp en dat hij nu een Alien film gaat is echt vet nieuws! Ik ben wel benieuwd in hoeverre zijn gebruikelijke stijl naar voren zal komen in de film, want die werkt erg af van wat we van Alien en (in iets mindere mate) Prometheus gewend zijn. Maar goed, ik vind zijn stijl juist supervet, dus Alien à la Blomkamp zie ik wel zitten 😀

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer