- advertentie -

The Ghost Dimension: laatste Paranormal Activity is 3D

Ghost-Dimension-1
Tegenover USA Today heeft Jason Blum laten weten dat “It’s coming to an end. This is it, the finale.” In oktober verschijnt Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension en dit zal meteen het laatste deel zijn in de horrorfranchise.

In hetzelfde interview laat de producent van Blumhouse Productions ook weten dat alle vragen die uit de vorige films onbeantwoord zijn gebleven dit keer wel vervult zullen worden. Wat is het verhaal achter de families? Wie is Toby? En hoe zit hij er uit? We zullen in tegenstelling tot de eerdere 5 Paranormal Activity-delen meer te zien krijgen.
Ghost-Dimension-2
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension wordt geregisseerd door Gregory Plotkin en de film wordt opgenomen in 3D. Een hele uitdaging, aldus Jason Bllum, zeker met zo’n klein budget.

De laatste film volgt een nieuwe familie: vader Ryan Fleeges (Chris J. Murray), moeder Emily Fleeges(Brit Shaw) en hun dochter Leila Fleeges (Ivy George). Als ze verhuizen naar een nieuwe woning vinden ze een doos met een camera en videobanden in de garage. Nieuwsgierig kijken ze naar de beelden, maar zien al snel ook paranormale gebeurtenissen in de rest van het huis.
Ghost-Dimension-3
Universal brengt de film op 22 oktober in Nederland uit.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…