- advertentie -

Poster Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D

paranormal_activity_the_ghost_dimension_02035948_ps_1_s-low
“For the first time you will see the activity” kopt de poster van Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D. Want niet alleen is dit de eerste film in de reeks die in 3D is opgenomen en wordt uitgebracht, we krijgen in dit laatste deel eindelijk te zien wat toch al die keren die bovennatuurlijk activiteiten veroorzaakt.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D volgen we het nieuwe gezin van vader Ryan (Chris J. Murray), moeder Emily (Brit Shaw) en hun dochter Leila Fleeges (Ivy George). Als ze verhuizen naar een nieuwe woning vinden ze een doos met een camera en videobanden in de garage. Nieuwsgierig kijken ze naar de beelden, maar zien al snel ook paranormale gebeurtenissen in de rest van het huis.

Vanaf 22 oktober is Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…