- advertentie -

Satanist LaVey krijgt een strip en tv-serie

lavey-comicAnton Szandor LaVey is de stichter van het modern Satanisme, the Church of Satan. In 1966 was het de eerste openbare satanische organisatie van de wereld. Hij werd uiteraard gevreesd voor zijn organisatie, maar hij wist de wereld ook te fascineren met zijn levensstijl en contacten met vele beroemdheden waaronder Marilyn Manson en Liberace.

Deze mystieke man, die de “most evil man in the World” wordt genoemd, is de inspiratiebron geweest van vele muziek, films en strips. Nu willen filmmaker Todd Newman (Mourning Son) en acteur/producer Daniel Louis Rivas (NCIS, American Crime) een mini tv-serie maken over de mysterieuze LaVey, met zijn achternaam als titel.
In deze serie zal vele mythes worden onthuld en de waarheid worden verteld over zijn leven.

Voor deze serie werken Newman en Rivas samen met actrice/producer Charisse Sanzo (Junkie) en schrijver/regisseur Will De Los Santos (Spun), die enkele afleveringen zal gaan schrijven.

Naast deze tv-serie zijn ze ook bezig met het maken van een strip, in samenwerkingen met de Pander Brothers (Batman: City of Light, Girlfriend), die ook in de co-productie zitten van de tv-serie.

Wie de pilot zal gaan regisseren en uiteraard de rollen zullen gaan spelen is nog een discussie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Remco Schedel zegt

    Als geregistreerd lid van the Church of Satan is deze comic voor mij natuurlijk verplichtte kost.

    Al zou ik hem zowiezo wel zijn gaan lezen.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…