- advertentie -

Halloween spookhuis Scream-O-Ween in Gilze

scream-o-weenIn de landerijen achter Gilze-Rijen lag een leuk partycentrum, ‘The Lodge’.
Waar mensen vrolijk feest aan het vieren waren;
Tot die ene avond!….

Enkele dagen daarvoor was er een Oost Europees circus neergestreken aan de dorpsrand.
Het management van The Logde had een gesprek met de circusdirecteur en waren overeengekomen dat in de maand oktober het een leuke toevoeging was aan de feestelijkheden van het partycentrum.
Maar; ‘Schijn bedriegt’…

In Gilze is deze maand een spookhuis opgebouwd met 5 scare zones, 3 doolhoven en 2 shows. In het gruwelijke verhaal speel jij de hoofdrol. Halloween zal nooit meer hetzelfde zijn als je deze al overleeft.

Het Halloweenspektakel bij ‘The Lodge’ in Gilze vindy plaats t/m 1 november, een ticket heb je nu al voor € 15,00 via de website.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…