- advertentie -

Sharknado maakt voor de derde keer Syfy onveilig

Sharknado 3 “OH HELL NO!” zal een massavernietiging in Washington D.C. veroorzaken, voordat hij verder schade zal aanrichten langs de oostkust en Florida. Ian Ziering schittert wederom in de rol van Fin samen met Tara Reid in de rol van April en Cassie Scerbo als Nova. David Hasselhoff vergezelt de cast als Fin’s vader, Gil en Bo Derek speelt de rol van April’s moeder, May. Ryan Newman speelt de rol van April en Fin’s dochter, Claudia Shepard en Jack Griffo neemt de rol van Claudia’s vriend, Billy, op zich.

Sharknado 3
Gastrollen zijn er onder andere voor Mark Cuban als de President van de Verenigde Staten en Ann Coulter in de rol van Vicepresident. Michele Bachmann speelt zichzelf in Sharknado 3 en Jerry Springer vervult de rol van Mr White, een manische toerist. *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick speelt de rol van badmeester en Chris Jericho speelt tot slot de rol van Bruce, de achtbaanmedewerker.

De film gaat in 86 landen in première binnen 24 uur na de Amerikaanse première. Sharknado 3 “OH HELL NO!” zal in Nederland op 23 juli om 21:00 uur te zien zijn op tv-zender Syfy.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…