- advertentie -

Halloween Parade afsluiter Thrillerfestival Zoetermeer

Halloween Parade ZoetermeerVrijdagavond 30 oktober vindt er een grote Halloween Parade plaats in het centrum van Zoetermeer. De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is het event om naar te komen kijken. Maar het is ook voor mummies, dracula’s, vampieren, heksen, enge clowns, zombies, creepy demonen, frankensteins, bloedende patiënten, monster dokters, mummies en nog veel meer die mee willen doen. Het wordt een prachtige parade waarin ook een twintigtal Deviant Mutant Vehicles meerijden; verminkte & omgebouwde voertuigen. A must see voor het gehele gezin, dus noteer alvast vrijdagavond 30 oktober 2015, aanvang 19.30 uur in je agenda!

Wil je zelf meelopen, dan kun je je via de website aanmelden. Tijdens de Stadshart Halloween Parade zal er jurybeoordeling plaatsvinden voor de mooiste, gekste, en meest originele Halloween Parade meelopers en voertuigen. Je kunt prijzen winnen in diverse categorieën. Zorg dus voor veel creativiteit in je outfit en/of voertuig!

Voor de liefhebbers: Vrijdagavond is het ook koopavond in Zoetermeer en zijn niet alleen de winkels in Halloween-stijl gekleed, ook zijn er extra kortingen tussen 20:00 en 22:00u.

Thrillerfestival

De Halloween Parade is de afsluiting van het 7e Thrillerfestival. Van 25 t/m 30 oktober staat Zoetermeer in het teken van het spannende verhaal in al haar soorten en maten. Toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen, workshops, en veel meer. Zo is bijvoorbeeld het toneelstuk ‘Horror’ van Jakop Ahlbom te zien.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…