Teasers Stephen King’s 11/22/63 serie

22/11/63 serieStel je voor dat de macht had om de geschiedenis te veranderen. Wat zou je dan veranderen? De 8-delige serie 11/22/63 volgt Jake Epping (James Franco), een gewone middelbare schoolleraar, die in een ondenkbare missie terug in de tijd de moord op John F. Kennedy op 22 november 1963 moet zien te voorkomen. Jake is bereid om in het verleden te leven en misschien wel het grootste mysterie van de 20e eeuw op te lossen: wie JFK vermoord? En kan het worden gestopt? Als Jake probeert om de geschiedenis te herschrijven, ontdekt hij dat het verleden niet wil worden veranderd en zal alles doen om hem te stoppen.

11/22/63 is een boek van Stephen King (in Nederland uitgekomen als 22-11-63) en wordt voor Hulu verfilmd tot een 8-delige serie. De productie is in handen van J.J. Abrams en Stephen King. Naast James Franco spelen ook Sarah Gadon (als Sadie Dunhill), Chris Cooper (Al Templeton), Daniel Webber (Lee Harvey Oswald), Lucy Fry (Marina Oswald), T.R. Knight (Hohnny Clayton), John Duhamel (Frank Dunning), George Mackay (Bill Turcotte), Cherry Jones (Marguerite Oswald) en Kevin J. O’Connor (Yellow Card Man) een rol.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Arie de Haas zegt

  Kijk dit is echt een serie waar ik op zit te wachten. Heb het boek nog niet gelezen, maar hoor daar goede verhalen over. Had ook al wat filmpjes gezien van dat ze aan het opnemen waren. Goede cast in ieder geval!

 2. Snowdog zegt

  Ik heb het boek gelezen en écht énorm van genoten, dus laat die serie maar komen. Geen hoge verwachtingen, als het een betrouwbare beeldvorming geeft van mijn visie zal ik al heel content zijn.

 3. Rose Milk zegt

  Titel bekt niet erg lekker, maar het verhaal klinkt zeker interessant!

 4. Jeroen zegt

  Boek gelezen en die was prachtig idd. Ben heel erg benieuwd hoe ze dit gaan brengen, ik hou het in de gaten.

  1. harry lemmens zegt

   Lees eerst het boek.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer