- advertentie -

Nieuwe Terminator Genisys trailer toont spectaculaire plotwending

Plotwending in nieuwe trailer van Terminator Genisys
Arnold is inderdaad terug
De nieuwe Terminator Genisys trailer onthult een spectaculaire verhaallijn. Eigenlijk is het opvallend dat de spoiler in de trailer getoond wordt, maar mogelijk heeft Paramount hiervoor gekozen om de publiciteit rond de vijfde film in de Terminator-franchise een boost te geven. Terminator Genisys probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij Terminator 2: Judgement Day, zo wordt de übercoole T-1000 weer van stal gehaald, ditmaal vertolkt door Byung-hun Lee (G.I. Joe: The Rise of Cobra, G.I. Joe : Retaliation, RED 2). Arnold Schwarzenegger heeft woord gehouden en is ‘ back’ als (ouder wordende!) Terminator, al is er een body double gebruikt voor torso-scènes.

Emilia Clarke, vooral bekend als Daenerys in Game of Thrones, speelt Sarah Connor. Een slimme keus, want het is een goede actrice en ze heeft veel weg van Linda Hamilton. Jason Clarke (geen familie van) is John Connor en Jai Courtney speelt Kyle Reese die terugreist in de tijd om, samen met Sarah en de Terminator, Judgement Day te voorkomen. In bijrollen zie je Matt Smith, J.K. Simmons, Sandrine Holt en Courtney B. Vance. Regisseur Alan Taylor werkte eerder aan tal van series, waaronder Game of Thrones, en Thor: The Dark World. Benieuwd naar de plotwending? Kijk hier:

De Nederlandse release staat gepland voor 9 juli 2015.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Jeroen zegt

    Potverdikkie, dat ziet er toch wel erg gaaf uit. Guilty pleasure!?
    Toch blijft het vreemd om iemand anders die oneliners te horen zeggen “come with me if you want to live”…. maar volgens mij wordt dat wel redelijk goed gemaakt.

  2. Guantaz zegt

    Kan wel weer eens een toppertje gaan worden…ben benieuwd!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…