- advertentie -

Found Footage: Trailer voor James Wan’s Demonic

https://www.youtube.com/watch?v=u4InRBkDPSs
Poster-DemonicSAW-regisseur James Wan doet goede zaken met Insidious en The Conjuring. Maar niet al zijn projecten willen zo goed van de grond komen. In 2011 schreef hij het verhaal voor ‘House of Horror’, later kreeg de film de titel ‘Demonic’ en zou eind vorig jaar verschijnen. Echter is het enige bewegende beeld dat tot nu toe is verschenen de bovenstaande trailer.

Demonic speelt zich af na een gruwelijke slachtpartij: vijf studenten zijn vermoord in een verlaten, vervallen huis. De nieuwe rechercheur Mark Lewis en politiepsycholoog Dr. Elizabeth Klein ondervragen één van de weinige overlevenden. De studenten waren een groep amateur Ghosthunters en die geloofden dat het huis bezeten was. De overlevende zijn er heilig van overtuigd dat het huis de moorden heeft gepleegd.

Jammer voor James Wan, maar het zou mij niks verbazen als deze film direct op video uitkomt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.