Pas op voor lama’s met laserogen in Llamageddon!

lama-laser
Niet zombies, vampiers, weerwolven of mensen zijn het grootste gevaar voor ons. De echte horror komt van de lama’s met laserogen!

Ben je er nog? Het verhaal van de no budgetfilm ‘Llamageddon!’ is redelijk simpel. Een Killer Llama From Outer Space stort neer op de aarde en begint een groep feestende studenten af te slachten.

De film is geregisseerd door de onbekende Howie Dewin en heeft een evenzo onbekende cast: Jacques M. Felin, Pinki Brainweis, L. Lean Burnside, E.B. Buxxner, Richard Cymbals, Leona L. Dandee, Mary Haddilam, Gooch Jesco III, Sunshine Phoenix, John Selmy, Aaron O.O. Shanson, Erin Stacy en Chet Steadman. Maar dat maakt niet uit, want zeer waarschijnlijk gaat dit niet hun grote doorbraak zijn.

Meer zien? Hier is ook nog een teaser met andere beelden:

Waar en wanneer je deze film kan kijken? Geen idee, wil je dat eigenlijk wel weten? Dan moet je hun facebook-pagina in de gaten houden, ik ga het niet voor je doen.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Holy shit, dit ziet er echt té slecht uit. Wie films van deze kwaliteit wel met plezier kijkt raad ik deze film aan: https://www.youtube.com/watch?v=NKNJjC1JwRY 😛

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer