Trailer: Pride and Prejudice and Zombies

pride_prejudice_zombies-187x300
Het derde artikel dat ik in november 2009 schreef voor DeNachtvlinders.nl ging over de geruchten van een miniserie van Pride and Prejudice and Zombies. Seth Grahame-Smith, schrijver van het gelijknamige boek uit 2009, ontkrachtte dit verhaal en voegde er aan toe dat hij WEL zijn boek wilde verfilmen.

Zijn mix van een literaire klassieker met horror veroorzaakte dat andere schrijvers ook de gok waagden. Maar Seth Grahame-Smith waagde zelf nog een keer de gok en schreef Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Producent Tim Burton en regisseur Timur Bekmambetov verfilmden het verhaal met succes.

Maar rond Pride and Prejudice and Zombies bleef het lang stil, tot dit jaar de productie op gang kwam. En hieronder zien we het eerste resultaat van de film van regisseur Burr Steers. Elizabeth (Lily James), Lydia (Ellie Bamber), Mary (Millie Brady), Jane (Bella Heathcote) en Kitty (Suki Waterhouse) zullen het in 2016 opnemen tegen zombies. Ook Sam Riley en Jack Huston vervullen de rollen van Darcy en Wickham.

3 Reacties
 1. Very Bloody Mary zegt

  Hehe, eindelijk. Was helaas niet zo’n fan van het boek en de film Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Hoop dat deze film beter is, vind de trailer niet echt knallen.

 2. Sjors zegt

  Ik ben in het boek begonnen, maar kwam er niet doorheen. Hopelijk is de film beter te doen, maar deze trailer maakt me nog niet echt enthousiast. Misschien is het een beetje mosterd na de maaltijd?

  1. Frank Mulder zegt

   Het boek ligt ook hier nog op de ‘aan begonnen, maar nog niet uit’ stapel.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.