Trailer: Pride and Prejudice and Zombies

pride_prejudice_zombies-187x300
Het derde artikel dat ik in november 2009 schreef voor DeNachtvlinders.nl ging over de geruchten van een miniserie van Pride and Prejudice and Zombies. Seth Grahame-Smith, schrijver van het gelijknamige boek uit 2009, ontkrachtte dit verhaal en voegde er aan toe dat hij WEL zijn boek wilde verfilmen.

Zijn mix van een literaire klassieker met horror veroorzaakte dat andere schrijvers ook de gok waagden. Maar Seth Grahame-Smith waagde zelf nog een keer de gok en schreef Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Producent Tim Burton en regisseur Timur Bekmambetov verfilmden het verhaal met succes.

Maar rond Pride and Prejudice and Zombies bleef het lang stil, tot dit jaar de productie op gang kwam. En hieronder zien we het eerste resultaat van de film van regisseur Burr Steers. Elizabeth (Lily James), Lydia (Ellie Bamber), Mary (Millie Brady), Jane (Bella Heathcote) en Kitty (Suki Waterhouse) zullen het in 2016 opnemen tegen zombies. Ook Sam Riley en Jack Huston vervullen de rollen van Darcy en Wickham.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer