- advertentie -

TV-tip: Masters of Fear, 31 oktober om 22.40 op NPO 3

films-masters-of-fear
Hoe weet je welke film het engste is?
In augustus deed de VPRO een oproep aan filmmakers om een script voor de engste korte horrorfilm van 2015 in te sturen. Uit de 105 scripts zijn drie filmmakers gekozen die met een budget van €7500,- de film van maximaal 5 minuten mochten realiseren waarmee zijn kans maken op de ‘Bebloede Hakbijl’ voor Master of Fear 2015.

Het publiek bepaalt wie hiervan de engste film heeft gemaakt. Niet door een vragenlijst, maar door het meten van hun hartslag tijdens het kijken van de korte films ‘Doodstil’ (Jeffrey en Brian de Vore), ‘Arrêt Pipi’ (Maarten Groen) en ‘Le Loup’ (Eché Janga). De Master of Fear is de regisseur die de harten van het publiek het meest op hol weet te brengen.

Benieuwd welke film de engste is? Masters of Fear met daarin dus ook de 3 korte horrorfilms wordt op 31 oktober, Halloween, om 22.40 uur op NPO 3 uitgezonden.

Nu al benieuwd naar de reacties van het publiek? En ja, ik zit er ook tussen, maar zal je nog niet laten weten welke film ik het beste vond. Wel zijn ze zeker de moeite waard om te kijken!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…