- advertentie -

RUN! Poster voor Alien Convenant is een waarschuwing

Alien Convenant komt volgens deze eerst teaserposter met een flinke xenomorph al 19 mei in Amerika uit!
alien covenant poster
Alien Convenant is het vervolg op Prometheus en is daarmee het tweede deel in de prequel trilogie op de originele Alien uit 1979. Ook nu kruipt Ridley Scott in de regisseursstoel. Het scenario is geschreven door Jack Paglen (Transcendence) en Michael Green (Green Lantern).

Michael Fassbender keert terug in zijn rol als David en heeft nog een tweede rol als Walter. Noomi Rapace keert waarschijnlijk terug als Dr. Elizabeth Shaw. Daarnaast spelen Katherine Waterston (Inherent Vice), Danny McBride (Eastbound & Down), Demián Bichir (The Hateful Eight), Jussie Smolett (Empire), Amy Seimetz (Upstream Color), Carmen Ejogo (Selma), Callie Hernandez (Machete Kills) en Billy Crudup (Watchmen).

Alien: Covenant speelt zich af rond het kolonistenschip ‘Covenant’ op weg naar een verre planeet. De bemanning ontdekt dat het beloofde paradijs een donkere wereld is en de enige bewoner is een overlevende van de verloren ‘Prometheus’ expeditie: David.

Ik verwacht dat Alien Convenant omstreeks dezelfde datum, 19 mei, in Nederland zal uitkomen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…