- advertentie -

Jingle Bell Rock op de E3: Dead Rising 4 deze kerstmis!

Let the Slay Ride Begin!

Juist, ik weet wel wat ik op mijn verlanglijstje zet: ZOMBIES!
dead rising 4Frank West is terug, zo twittert hij zelf in de bovenstaande trailer die tijdens de Microsoft Xbox One & Windows 10 presentatie op de E3 werd vertoond. De game is dit keer niet exclusief voor Xbox, want hij wordt ook uitgebracht voor Windows 10. Achievement zijn tussen beide versies uitwisselbaar middels Play Anywhere.

Over het verhaal valt weinig te vertellen, #frankisback en hij heeft zijn fotocamera verruild voor een smartphone. Maar hé, wie niet? Onze video’s zijn bijvoorbeeld ook gemaakt met een smartphone. De trailer ziet er wederom spectaculair en zeer vermakelijk uit. Laat Dead Rising 4 maar komen, Merry Christmas!

Er gaan geruchten dat de game misschien ook voor de Sony Playstation 4 uitkomt, want Microsoft nam het woord ‘exclusive’ niet in de mond tijdens de presentatie. En gezien er meer Playstations dan Xboxen worden verkocht, lijkt dit voor Capcom een interessante optie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…