- advertentie -

Bouw je eigen vault in nieuwste Fallout 4 uitbreiding

De vijfde uitbreiding van Fallout 4 is nu uit. Een belangrijk onderdeel van Fallout 4 was het bouwen van je eigen bases; met deze Vault-Tec Workshop kun je je eigen vault bouwen.
FO4_VaultProfile_730x411
Je kunt je helemaal uitleven met het bouwen van de vaults. Je kunt enorme ondergrondse bouwwerken maken, met dezelfde omvang als de vaults die je in het spel zelf tegenkomt. Natuurlijk kun je deze dan vullen met meubels en apparaten in de typische futuristische jaren ’60 stijl die we van Fallout kennen. Je kunt vervolgens besluiten om overlevenden naar je Vault te lokken. Eenmaal daar kun je je sadistische lusten op hen botvieren door bijvoorbeeld drugs op ze uit te testen of te martelen met een stroomstoot gevende hometrainer. Als je geen sadistische trekjes hebt (yeah, right) kun je natuurlijk ook een utopische samenleving creeëren.

Fallout 4: Vault-Tec Workshop is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, voor €4,99. .

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…