Fear the Walking Dead seizoen 2 keert 22 augustus terug

Afgelopen maandag wel bij AMC de mid-season finale van Fear the Walking Dead seizoen 2 uitgezonden. Na de zomerstop pakt de spannende serie op 23 augustus de draad weer op. Op die dag gaat om 03.00 uur ’s ochtends (of is dat nog ’s nachts?) de reeks tegelijk met de VS weer verder, gevolgd door een herhaling op een menselijker tijdstip later die dag om 22.00 uur.
https://www.youtube.com/watch?v=VWy7v8h1T38
fear-the-walking-dead-s2-episode7In aflevering 7, de mid-season finale van “Fear The Walking Dead” die afgelopen maandag werd uitgezonden, zagen we dat de families Clark, Manawa en Salazar uit elkaar vallen. De gebeurtenissen binnen de Abigail Compound in Mexico hebben de hoofdrolspelers noodgedwongen op drift doen slaan. Nu moeten ze hun eigen weg zoeken om te overleven.

Films en seriesFilms en series

“Fear the Walking Dead” is een productie van executive producer Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert. In de hoofdrollen verschijnen Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.


Lees meer over , of geef hieronder je mening.
1 reactie
  1. Guantaz zegt

    Ah ok. Dan kan ik binnenkort weer aan de eerste 7 afleveringen beginnen. Heb er zin an!

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.