- advertentie -

Treurig en goed nieuws rond Friday the 13th

Een serie in de wereld van Friday the 13th en geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen? Dat klinkt heel vet! Toch heeft The CW televisiezender, dat onderdeel is van Warner Bros, ervoor gekozen om deze serie die in ontwikkeling was te cancellen. De serie werd sinds vorig jaar door Steven Long Mitchell en Craig W. Van Sickle in ontwikkeling, beide heren zijn verantwoordelijk geweest voor de serie The Pretender.
jason
Op de Television Critics Association in Beverly Hills heeft de directeur van The CW, Mark Pedwowitz, te hoor gegeven dat de serie ‘te donker’ zou zijn en daardoor niet levensvatbaar voor de langere termijn. Daarbij geeft hij toe dat het goed geschreven was. Dat is bijzonder zuur nieuws, veel horrorseries op tv blijken namelijk een enorm succes en dat verdient een filmreeks als Friday the 13th toch ook?
Toch is er ook goed nieuws. Er komt namelijk wel een nieuwe Friday the 13th-film aan! Een regisseur is ook al bekend: Breck Eisner. Hij was eerder verantwoordelijk voor de remake van George A Romero;s The Crazies in 2010.

Goed nieuws en slecht nieuws dus. Wat hebben jullie liever? Een serie zoals eerder genoemd of een nieuwe film?

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.