Hellraiser Judgment: De nieuwe Pinhead en Cenobites

Couponactie INT boeken - aug

Hoewel ik Hellraiser vaak benoem als één van mijn favorieten horrorfilms, ben ik niet zo’n purist die alle goden vervloekt omdat Doug Bradley niet meer meespeelt als Pinhead. Sterker nog, ik was verrast voor Hellraiser Revelations uit 2012 met Stephan Smith Collins als Pinhead, de film was vermakelijker dan ik had verwacht en Pinhead werd prima gespeeld. Okee, het was geen topfilm.
Veel erger is dat de filmreeks na Bloodline (deel 4) qua verhaallijn gewoon bagger is geworden. Daarom werd ook ik blij als er afgelopen jaren geruchten waren dat Clive Barker toch weer bij het project betrokken was. Uiteindelijk is hier meerdere keren niks uit gekomen en krijgen we nu in plaats van een remake/reboot een 10e Hellraiser-film: Judgment.

Maar laten we ook nu de film niet voor hem te zien afschieten. Hellraiser Judgment is geschreven en geregisseerd door Gary J. Tunnicliffe. En dit keer wordt Pinhead gespeeld door Paul T. Taylor, te zien hieronder samen met een nog onbekende acteur als The Auditor:
Hellraiser-Judgment-pinhead-
Rechercheurs Sean (Damon Carney) en David Carter (Randy Wayne) zitten op de zaak om een gruwelijke seriemoordenaar die de stad terroriseert te vinden. Samen met rechercheur Christine Egerton (Alexandra Harris) graven ze dieper en dieper, het onderzoek raakt in een neerwaartse spiraal als ze in een doolhof belanden en horrors zien die niet van deze wereld kunnen zijn…

Ook is inmiddels bekend wie de Cenobites gaan spelen: John Gulagher wordt The Assessor, Diane Goldner speelt in de rol van The Cleaner en Mike Jay Regan keert terug als Chatterer. De laatste Cenobite wordt gespeeld door Andi Powers, zij is één van de Jury:
hellraiser-judgment-jury
Hellraiser Judgment zal in 2017 uitkomen.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer