Horrorfilm ‘Woods’ blijkt ‘Blair Witch’ en is een vervolg!

Een behoorlijke verrassing komt er vanuit San Diego waar nu de Comic Con International plaats vindt; ‘The Woods’ heeft de nieuwe titel ‘Blair Witch’ gekregen en is het vervolg op The Blair Witch Project en Book of Shadows: Blair Witch 2! Wij waren al blij meer de eerste trailer en zijn nu nog enthousiaster geworden voor deze film.

Een groepje studenten gaat naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijnen van James’ zus te onderzoeken. Het zou te maken hebben met de zoektocht naar legende van de Blair Witch. De groep gaat hoopvol de bossen in en worden door de lokale bevolking de goede richting op geholpen. Maar als de nacht valt, voelt de groep een onverklaarbare dreiging en groeit het besef dat de verhalen rond de verdwijning en de legende van de Blair Witch reëler en sinister zijn dan ze hadden gedacht.

Het duo Adam Wingrad en Simon Barrett (You’re Next en The Guest) zijn verantwoordelijk voor de regie en het script van ‘Blair Witch’. De hoofdrollen zijn voor Valorie Curry, Callie Hernandez, James Allen McCune, Brandon Scott, Wes Robinson en Corbin Reid. De film staat voor 15 september op de Nederlandse bioscoopplanning.
Blair Witch 2016 (The Woods)

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer