Film & TV | Games | Boeken & Comics

The Lost Boys wordt mogelijk een tv-serie

De Amerikaanse tv-zender The CW schoot recent nog de tv-serie voor Friday the 13th af, maar ze zijn nog niet klaar met horrorseries. Als opvolger van eindigende The Vampire Diaries wordt er nu gekeken naar een serie van The Lost Boys volgens Deadline.
The Lost Boys

The Lost Boys, film uit 1987

The Lost Boys is een horrorkomedie uit 1987 van regisseur Joel Schumacher. De cast bestond uit Jason Patric, Jami Gertz, Kiefer Sutherland, Corey Feldman, Corey Haim, Barnard Hughes en Edward Hermann.
Sam en zijn oudere broer Michael zijn typisch Amerikaanse tieners met typisch Amerikaanse interesses. Maar wanneer ze met hun moeder naar het vreedzame Santa Carla in Californië verhuizen, komt daar op geheimzinnige wijze verandering in. Michael is plots de oude niet meer. En ma zal zijn nieuwe ik allesbehalve leuk vinden. The Lost Boys geeft, met een mix van angstaanjagende terreur, onweerstaanbare humor en een pompende soundtrack vol rockmuziek, een andere kijk op de vampierentraditie.

The Lost Boys als tv-serie

Ook de tv-serie zal zich afspelen rond de feestende vampiers. De tv-serie begint met het eerste seizoen in het San Francisco van 1967, the Summer of Love. En elk van de 6(!) vervolgseizoenen zal zich afspelen in een ander decennium en op een andere plek, alleen de vampiers blijven hetzelfde. Als dit chronologisch zou zijn, dan zou het zevende seizoen zich dus rond 2030 afspelen.
De serie is bedacht door Rob Thomas, ook verantwoordelijk voor iZombie en Veronica Mars, en hij wordt bijgestaan door producenten Danielle Stokdyk, Dan Etheridge, Mike Karz en Bill Bindley. Wie de vampiers gaan vertolken is nog niet bekend, de serie moet nog grotendeels uitgewerkt worden en natuurlijk nog officieel groen licht krijgen.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden