Film & TV | Games | Boeken & Comics

7 liter bloed in teaser ‘MaasMurder’

Er schuilt kwaad in en rondom de Rotterdamse Maas…
Miller, een spijkerharde rechercheur, neemt de vanuit Amsterdam overgeplaatste nieuweling Frank op sleeptouw in zijn zoektocht naar een psychopathische seriemoordenaar.


“MaasMurder wordt een vermakelijke en spectaculaire film. We zijn erg trots op de medewerking van alle bloed-fanatieke filmmakers en acteurs waarmee we deze film het komende jaar gaan maken. Daarnaast doen we een beroep op alle rasechte Rotterdammers om MaasMurder met ons tot een daverend succes te maken!” laat regisseur Ruben Broekhuis weten in het persbericht.

MaasMurderDe drie acteurs die in deze teaser spelen zijn Rienus Krul (Badgast), Tycho Mostert (Duiker) en Suze Broekhuis. Bij de opnames is 7 liter bloed gebruikt, een goede indicatie voor wat er nodig zal zijn voor de volledige speelfilm. Zo ver is het nog niet, deze teaser is namelijk het startschot van de financieringscampagne.

In de horrorfilm MaasMurder maken twee rechercheurs jacht op een moordende psychopaat die willekeurige stadbewoners op macabere wijze om het leven brengt. De jonge filmmakers bij Rotterdam Filmproducties laten zich inspireren door waargebeurde verhalen en sensationele cultfilmklassiekers. MaasMurder zal in 2017 uitgebracht worden.