‘Romantische’ trailer Nina Forever

Vorig jaar werden we rond valentijn verrast met zwarte komedie ‘The Voices‘ in de Nederlandse bioscopen. Liefde blijft een leuk onderwerp voor horrorfilms. Een film waar nog geen Benelux-release voor staat, is ‘Nina Forever’. (UPDATE 21-1-16: De film zal tijdens het IMAGINE FILM FESTIVAL 2016 te zien zijn). De trailer heeft mij overtuigd:

Nina-Forever-Poster
Tijdens haar bijbaantje in de supermarkt ziet paramedisch studente Holly de doelloze Rob. Hij is boos en zit in de put wegens het overlijden van zijn vriendin Nina. Er slaat een vonk over tussen die twee, maar als ze in bed belanden zijn ze niet alleen, ook Nina is aanwezig. Een hoopje van bebloedde lichaamsdelen vormt de nog altijd pratende en boze, dode Nina.
Holly rent niet weg van deze horror, maar is vastbesloten het hart van Rob te winnen, een bijzonder trio ontstaat.

De Britse film ‘Nina Forever’ van filmmakers Ben Blaine, Chris Blaine ging in maart 2015 in première op het South by Southwest Film Festival en was in België vorig jaar al te zien op het Razor Reel Fantastic Film Festival (Brugge). Met Valentijnsdag zal hij in Amerika op DVD verschijnen, in Engeland een week later. De hoofdrollen zijn voor Fiona O’Shaughnessy, Abigail Hardingham en Cian Barry.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Arie de Haas zegt

    Wel een grappige film om een keer te kijken denk ik 🙂

  2. Cindy zegt

    Gezien op Razorreel 2016 in Brugge. Echt goed! 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer