Film & TV | Games | Boeken & Comics

De trailer van Resident Evil 6: Final Chapter is nu te zien!

resident_evil_the_final_chapterZe lijken dood en toch komen ze elke keer weer komen ze op ons af! Zombies inderdaad, maar dat geldt ook zeker voor de Resident Evil-films. De zombie/monsterfilms van regisseur Paul W.S. Anderson blijken elke keer weer de liefhebbers van het horrorgenre tot het bot te verdelen. Je vindt ze heel leuk of je bent voor openbare verbrandingen van elke vhs, dvd of blu-ray.
Mila
Toch werd ons aan het slot van Resident Evil: Retribution uit 2012 ons duidelijk dat er nog minstens één film aan zat te komen. En nu is dan eindelijk ook de trailer van de aller, aller, allerlaatste Resident Evil-film te zien. Waarom wij weten dat het de laatste Resident Evil film gaat zijn? Lijkt nogal logisch met zo’n titel Resident Evil: The Final Chapter. Al weten we dat Hollywood ons nog wel eens voorliegt…
Resident Evil 6: The Final Chapter
De trailer ziet er erg gaaf uit maar het geeft ook wel een beetje het gevoel dat het een kleinere film is qua opzet. Milla Jovovich is natuurlijk weer van de partij and she kicks ass in deze trailer!

Resident Evil 6: Final Chapter zal 26 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.
Resident-Evil-6-Poster