- advertentie -

Trailer: Nieuwe Rocky Horror op tv tijdens Halloween

Rocky Horror Picture Show Remake
Al eerder dit jaar schreven we over een remake die Fox voor tv zou gaan maken van The Rocky Horror Picture Show. Inmiddels is de eerste trailer verschenen waarin te zien is dat Tim Curry ook een rolletje heeft weten te bemachtigen als criminoloog. Curry speelde in het origineel uit 1975 Dr. FRANK-N-FURTER. Een rol die in de tv-show wordt uitgevoerd door Laverne Cox (Orange is the new Black).

Andere rollen zijn weggelegd voor Ryan McCartan (Brad), Victoria Justice (Janet), Christina Milian (Magenta), Adam Lambert (Eddie) en Staz Nair als Rocky Horror himself (Staz ken je misschien wel uit Game of Thrones).

Tijdens de San Diego Comic Con heeft FOX de eerste trailer vrijgegeven. Deze en de manier van filmen doen een beetje denken aan Glee/ High School Musical. Wat niet heel vreemd is aangezien de nieuwe Rocky Horror Show Kenny Ortega als regisseur heeft (High School Muscial, Hocus Pocus) . Het verhaal is hetzelfde gebleven maar de uitwerking heeft een modern sausje gekregen. Of Laverne de geniale vertolking van Tim Curry kan evenaren is natuurlijk de vraag.
https://youtu.be/K3TDwa2cDOc
In Amerika kunnen ze met Halloween, op 20 oktober,  genieten van de 2 uur durende tv-special. Of The Rocky Horror Picture Show: let’s do the time warp again ook per die datum in Nederland op Fox wordt uitgezonden is nog niet bekend. Tot dan kun je in ieder geval alvast genieten van de bovenstaande trailer.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…