Shadowhunters krijgt een tweede seizoen

Komende woensdag verschijnt de laatste aflevering van het eerste seizoen Shadowhunters op Netflix Nederland. Gelukkig is dit niet het einde van de serie, want er is al een seizoen 2 aangekondigd!
Update 2/1/2017: seizoen 2 begin 3 januari
shadowhunters
Shadowhunters is de tv-serie van The Mortal Instruments. Deze boeken van schrijfster Cassandra Clare werden al eerder verfilmd, maar een bioscoopfilm bleek niet geschikt om genoeg diepgang te creëren. Deze tv-serie van de Amerikaanse tv-zender ABC Freeform lukt dit gelukkig wel en heeft genoeg kijkers getrokken om terug te keren voor een tweede seizoen.

Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.
De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine McNamara (als Clary Fray), Dominic Sherwood (Jace Herondale), Alberto Rosende (Simon Lewis), Matthew Daddario (Alec Lightwood), Emeraude Toubia (Isabelle Lightwood), Isaiah Mustafa (Luke Garroway) en Harry Shum, Jr. (Magnus Bane)

Van de boekenreeks The Mortal Instruments, in het Nederlands bekend als De Kronieken van de Onderwereld, zijn zes delen verschenen. In Nederland/Belgie is de tv-serie Shadowhunters te zien via Netflix.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 Reacties
 1. clair zegt

  shadowhunters is echt heel erg leuk maar wanneer komt seizoen 2 uit daar zit ik op te wachten

  1. Melify zegt

   Woensdag is dus de kaste deel van seizoen 1 in Ned. Dus hopelijk krijgen wij het van de week en anders Volgende week woensdag te zien. Fingers crossed

 2. Melify zegt

  Ik kan niet wach ten op seizoen 2 Shadowhunters. Wanneer kunnen wij het in Nederland bekijken?

 3. Ik moet het weten zegt

  Wie is haar broer ik moet het weten

 4. Frank Mulder zegt

  Het tweede seizoen zal vanaf morgen, 3 januari, te zien zijn op Netflix. Iedere week een aflevering:
  http://denachtvlinders.nl/2017/shadowhunters-2-netflix-3-januari/

  1. Melify zegt

   Frank Mulder……. keep up the good work. Hopelijk beginnen ze gelijk aan seizoen 3, want dit mag niet zo snel eindigen. Bedankt.

 5. Youri zegt

  Kromde woensdag is de seizoen 2 Shadowhunters kom die op Netflix

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer