- advertentie -

Stranger Things seizoen 2 officieel bevestigd

Natuurlijk hing het al lang in de lucht, maar nieuws rond Stranger Things seizoen 2 kwam voort uit interviews waarin showrunners Matt Duffer en Ross Duffer aangaven dit graag te willen maken. Vandaag gooit Netflix de officiële bevestiging er via een teaser trailer uit: in 2017 keert Stranger Things terug voor een tweede seizoen.

Onze recensie van Stranger Things seizoen 1 lees je hier.

Over seizoen 1:

Hawkins, Indiana – 1983. Een onschuldige avondje Dungeons and Dragons spelen neemt een dramatische wending voor een groepje jonge vrienden als groepslid Will Byers onder zeer verdachte omstandigheden in het niets verdwijnt. Al snel raakt het kleine stadje compleet in de ban van samenzweringstheorieën over de vermissing van de jongen. Will’s moeder (Winona Ryder) begint samen met de lokale autoriteiten een zoektocht naar haar zoon en ontdekt een reeks van mysteries met geheime overheidsexperimenten, bovennatuurlijke gebeurtenissen en een vreemd meisje dat onmenselijke krachten lijkt te bezitten. Ook de beste vrienden van Will zetten alles op alles om hem terug te vinden, en belanden hierdoor in angstaanjagend spannende situaties.

In de cast zien we Winona Ryder (Joyce Byers), Matthew Modine (Dr. Brenner), David Harbour (Chief Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Natalia Dyer (Nancy Wheeler). De kinderen worden gespeeld door Millie Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), and Gaten Matarazzo (Dustin Henderson).

Creators, scenarioschrijvers en producenten van de serie zijn The Duffer Brothers (Wayward Pines), in samenwerking met producent Shawn Levy (Night at The Museum), en Dan Cohen (Story of Your Life).
Stranger Things seizoen 2

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…