Trailer en poster voor nieuwe The Mummy

In de zomer van 2017 keert The Mummy terug in de bioscopen met acteurs Tom Cruise (als Nick Morton), Russell Crowe (Dr. Henry Jekyll), Sofia Boutella (Ahmanet), Annabelle Wallis (Jenny Halsey), Jake Johnson (Sgt. Vail) en de Nederlandse Marwan Kenzari. Kijk de eerste trailer die vannacht op youtube is gegooid:


The Mummy. Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op. The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.

Poster Mummy 2017
Universal Picture wil nieuw leven blazen in haar Classic Monsters en naast The Mummy is druk bezig met nieuwe films van Wolf Man, Van Helsing, (Creature from) The Black Lagoon, (Bride of) Frankenstein, Invisible Man en Dr. Jekyll & Mr. Hyde.
The Mummy is de eerste is de reeks en zal vanacht 8 juni in de Nederlandse bioscopen draaien.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  Cool dat Universal met die klassiekers aan de slag gaat. Lijkt erop dat ook zij (na DC) de “Marvel-formule” met crossovers gaan toepassen met Dr. Henry Jekyll in The Mummy. Duimen dat het een succes wordt 🙂

  Het is helemaal langs me opgegaan dat er nieuwe mummie film aan zit te komen. Trailer ziet er oké uit, ben benieuwd of er naast visueel spektakel qua verhaal ook wat boeiends wordt neergezet. Tom Cruise is wat mij betreft sowieso altijd een plus.

  1. Frank Mulder zegt

   Jup, wel een risico (zie DC). Ik begrijp dat Dracula: Untold niet tot de reeks behoort, terwijl daar waarschijnlijk wel een vervolg van komt.

   1. Sjors zegt

    Zeker een risico! Ik denk ook dat de kans dat het echt gaaf wordt kleiner is dan dat het flopt, maar ik hoop op het eerste!

    Dracula: Untold zou er wel mooi tussen passen, gezien het einde. Dat zou prima een prequel kunnen zijn. Maar goed, misschien willen ze het verhaal achter Dracula weer omgooien.

    Het benieuwdst ben ik naar Creature From the Black Lagoon, de eerste klassieke horrorfilm die ik heb gekeken. Dat lijkt me tevens de moeilijkste film om nieuw leven in te blazen.

    The Wolfman uit 2010 zal al wel te oud zijn om nog te linken aan deze geplande films.

    1. Frank Mulder zegt

     Ik geloof dat een soortgelijk plan er lag tijdens The Wolfman uit 2010, maar verder dan vage plannen voor een deel twee is het destijds nooit gekomen.
     Sja, Dracula los door laten lopen lijkt mij ook een slecht idee. Dus wellicht komt er een deel 2 met lichte referenties naar?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer