Prijsvraag: Win 4 horrorfilms op DVD!

dvd-pakket

In maart komen van Universal en Paramount diverse ijzingwekkende horrors uit op DVD & Blu-ray: Crimson Peak, The Visit, Scouts Guide to the Zombie Apocalyps en Paranormal Activity 5: Ghost Dimension. En wij verloten één pakket!

Wat is de totale speelduur van deze vier films?
345 minuten369 minuten381 minuten

Wat is je naam?

Wat is je emailadres?

Wat is je postadres en woonplaats?

[mc4wp_checkbox default:1 "Houd mij op de hoogte van prijsvragen en horrornieuws"]

Na verzending ontvangt u een bevestiging per email. Meedoen kan tot 16 maart 2016


dvd-pakket
Paranormal Activity 5: Ghost Dimension vanaf 16 maart op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray
Op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D van het laatste hoofdstuk van de grensverleggende horrorreeks Paranormal Activity tref je deongecensureerde versie van de film aan. Voor de echte liefhebber is er filmmateriaal toegevoegd dat te intens was voor de bioscopen. Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het oude huis van Katie (Chloe Csengery) en Kristi (Jessica Tyler Brown), ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden…

Crimson Peak vanaf 16 maart DVD en Blu-ray
De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing (Mia Wasikowska) wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend (TomHiddleston) en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt… Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen. Crimson Peak is de nieuwe, duistere en huiveringwekkende film van regisseur Guillermo Del Toro (Pan’s Labyrinth, Hellboy).

The Visit vanaf 16 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray
Becca (Olivia DeJonge) en haar jongere broertje Tyler (Ed Oxenbould) gaan een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pennsylvania. Ze ontdekken echter al snel dat er iets mis is met hun familieleden. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden. The Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, ThePurge en Insidious).

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse vanaf 16 maart op DVD en Blu-ray
Scouts Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) en Augie (Joey Morgan) bundelen hun krachten met een badass serveerster Denise (Sarah Dumont) om ’s werelds meest onwaarschijnlijke team van helden te vormen. Wanneer hun rustige stad wordt geteisterd door zombies vechten zij voor de badge van hun leven. De scoutingvaardigheden van de helden worden behoorlijk op de proef gesteld wanneer zij de mensheid proberen te redden van de ondoden.

Praat mee in het forum

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer