True North Trilogy: Kijk de eerste video ‘Yoga Hosers’

yoga hosersRegisseur Kevin Smith werkt aan de ‘True North Trilogy’, drie films die zich afspelen in Canada en begon met Tusk. Het tweede deel verschijnt dit jaar: Yoga Hosers. De film is afgelopen weekend op het Sundance Festival in première gegaan en wordt omschreven als een high-school comedy met Gremlins, maar dan minder goed.

De hoofdrollen zijn voor Harley Quinn Smith (dochter van Kevin) als Colleen McKenzie, Lily-Rose Depp (dochter van Johnny) als Colleen Collette en Johnny Depp als Guy Lapointe. In deze clip ontmoeten we Austin Butler en Tyler Posey als het duo Hunter Calloway en Gordon Greenleaf.

Colleen en Colleen, twee yogaliefhebbers die als bijbaantje bij een kleine supermarkt werken, zijn uitgenodigd voor een feestje waar ze heel graag heen willen. Maar dan dreigt alles in de soep te lopen wanneer een kwaadaardig iets monsters loslaat vanuit de aardkorst bij Canada. Ze besluiten hulp in te roepen van legendarische monsterjager Guy Lapointe en gaan het gevecht met de monsters aan.

2 Reacties
  1. Arie de haas zegt

    Ik zit hier echt op te wachten. Ben echt een groot Kevin Smith fan! Tusk was ook echt super dus denk dat deze ook wel goed wordt 🙂

  2. Sjors zegt

    Zal ongetwijfeld weer boeiend worden! Of het ook goed wordt twijfel ik een beetje aan. Guy Lapointe had voor mij weg mogen blijven na zijn irritante optreden in Tusk.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.