- advertentie -

Maak kennis met Aiden in Overkill’s The Walking Dead game

Volgend jaar eindigt Telltale’s Walking Dead Game, gelukkig verschijnt daarna Overkill’s The Walking Dead four player co-op action FPS Game. In de eerste officiële trailer maken we kennis met één van de hoofdrolspelers Aiden:

The Walking Dead game van Overkill wordt een co-op first person shooter voor vier spelers. Na Aiden zullen we nog kennis maken met drie andere personages, elk met hun eigen verhaal, skillsets en speelstijl. Samen ontmoeten ze elkaar in Washington, D.C. als door een vreemde uitbraak de doden weer tot leven komen en ze samen moet zien te overleven in deze post-apocalyptische wereld. Teamwork is belangrijk, de missies en gevechten moeten alles uit elk karakter halen.

De game wordt ontwikkeld door dezelfde studio als Payday en de John Wick Chronicles. In de herfst van 2018 zal de game uitkomen voor PlayStation®, Xbox One and Windows PC/Steam.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…