De nieuwe tv-serie American Gods is net begonnen, in Nederland te zien via Amazon Prime Video, en nu al hebben Starz & Amazon aangekondigd dat er een seizoen 2 gemaakt zal worden.

American Gods is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman. De serie komt uit handen van Bryan Fuller (Hannibal en Pushing Daisies) en Michael Green (Heroes, Everwood). Het verhaal is een strijd tussen de Old Gods (mythologische origine en vanuit overal ter wereld) tegen de New Gods (geld, technologie, roem).
Shadows leven is een chaos: zijn vrouw overlijdt in een auto ongeluk vlak voordat hij vrijkomt uit de gevangenis. Op weg naar zijn opvanghuis ontmoet hij Mister Wednesday die wil dat Shadow zijn “klusjesman” wordt. Aangezien Shadow weinig anders kan gaat hij in op het aanbod en vanaf dat moment is hij één van de marionetten in de grote strijd van de Amerikaanse Goden.

DELEN
Vorig artikelTweede trailer verschenen voor remake van ‘It’!
Volgend artikelKijk de nieuwste trailers van tv-serie The Mist
Mede-oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders, zorgt daarnaast ook dat iedereen een mooie nieuwsbrief krijgt en de website kan bezoeken. Heeft naast horror ook de rare hobby's als scouting, bordspellen en whisky.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here