The Bye Bye Man (Stacy Title, 2016)

Couponactie INT boeken - aug

The Bye Bye Man2017 begint direct met een vrijdag de 13e! En op vanaf dan draait de nieuwe horrorfilm The Bye Bye Man in de bioscoop.

Sommige gruweldaden zijn zo onmenselijk dat we ons afvragen wat de daders drijft. Maar stel dat het niet een kwestie is van wat… maar wie? In deze bovennatuurlijke horrorfilm verhuizen drie studenten naar een vervallen huis en ontdekken ze de vloek van de Bye Bye Man. Denk niet aan hem, praat niet over hem, want zodra hij in je hoofd zit, neemt hij de controle over. Is er een manier om deze vloek te overwinnen?

The Bye Bye Man is gebaseerd op het korte verhaal The Bridge to Body Island van Robert Damon Schneck en wordt geregisseerd door Stacy Title. Hoofdrollen zijn er voor Doug Jones, Douglas Smith, Michael Trucco, Cressida Bonas en Lucien Laviscount. Het idee klinkt erg interessant, maar de uitvoering van The Bye Bye Man is goedkoop, dat merk je vooral aan de hoeveelheid simpele schrikmomenten. De verhaallijn is nergens echt origineel. Dat de film vanaf vrijdag de 13e in de bioscoop draait en het er één van 13 uit een dozijn is, laat ons 2017 niet erg goed beginnen…

Waardering: 2 / 5 sterren      

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer