Film & TV | Games | Boeken & Comics

Colossol comedy belooft remote horror

Bestaat er nog originele horror? Soms lijken de films wel allemaal op elkaar. Na het zien van de trailer van Colossol van regisseur Nacho Vigalondo geloof ik weer in creatieve uitvoeringen, ditmaal met een flinke knipoog naar Godzilla.

Gloria is een gewone vrouw die, na het verlies van haar baan en uit haar appartement wordt geschopt door haar vriend, wordt gedwongen om haar leven in New York te verlaten en terug te gaan naar haar geboortestad. Als het nieuws rapporteert over gigantische monster dat vernietigend door Seoul in Zuid-Korea loopt, komt Gloria langzaam tot het besef dat ze een of andere manier verbonden is met dit fenomeen. Als gebeurtenissen uit de hand beginnen te lopen, moet Gloria bepalen waarom haar schijnbaar onbeduidende bestaan heeft zo’n enorme invloed op het lot van de wereld.

De hoofdrol van Gloria is weggelegd voor Anne Hathaway. Andere rollen zijn voor Dan Stevens, Tim Blake Nelson, Jason Sudeikis, Nathan Ellison en Austin Stowell. Of en wanneer deze film een release krijgt in nog niet bekend.