- advertentie -

Zombie-game Dead Rising 4 toch snel naar PC

Dead Rising 4 kwam 6 december uit voor de Xbox One en verwacht werd dat de game pas een jaar later op andere systemen zou verschijnen. Maar het vierde deel van de van oorsprong Xbox Exclusive Franchise komt op 14 maart naar Steam en fysieke winkels.

Dead Rising 4 nodigt spelers uit om de feestdagen te vieren in het Willamette Memorial Megaplex Mall in Willamette, Colorado. Dat terwijl het mysterieuze virus zich nog altijd verspreidt in het winkelcentrum en de omliggende stad. Fotojournalist Frank West keert 16 jaar na de gebeurtenissen in Dead Rising terug, dit keer om met zijn gloednieuwe camera selfies te nemen met de zombies. Dead Rising 4 belooft wederom een flinke lading actie, vele mogelijkheden tot het (ver)maken van nieuwe wapens en natuurlijk vele kledingkeuzes voor Frank West.

De game kwam vlak voor de Kerst uit voor de Xbox One, delen van het speel slaan dan ook op die feestdagen. Of de PC-versie die 14 maart uit komt nog steeds in het teken staat van deze feestdagen, of dat er een seizoensgebonden update komt, is niet heel duidelijk. Dead Rising 4 is nu te pre-orderen op Steam voor €47,99 en hierbij ontvang je een X-Fist Exo Suit Weapon. De reguliere adviesprijs zal €59.99 worden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…