JIGSAW posterSaw 8 heeft officieel de titel ‘Jigsaw’ gekregen. Opmerkelijk, want de hoofdrolspeler is in de verhaallijn al overleden. Deze film speelt zich 10 jaar na deze gebeurtenis af. De wereld lijkt nog niet van zijn gedachtengoed af. Als we naar de trailer kijken belooft dit deel een behoorlijke slachtpartij te worden… De film draait vanaf 26 oktober in de bioscoop en in samenwerking met Independent Films verloten we 3x 2 bioscoopkaartjes en pen!
Prijsvraag afgelopen – winnaars krijgen de prijs thuisgestuurd
De lichamen stapelen zich op in de stad, elk op een unieke manier verminkt terwijl ze stierven. Onderzoek wijst in de richting van John Kramer. Maar hoe is dit mogelijk? De man die bekend stond als Jigsaw is al meer dan tien jaar dood.

Tobin Bell, die in de eerste delen John Kramer/Jigsaw speelt, heeft wederom een rolletje in de film, de hoofdrollen in Jigsaw zijn weggelegd voor Laura Vandervoort (Bitten, Smallville) en Hannah Anderson (Shoot the Messenger, Lizzie Borden Took an Ax). De film is geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig.

Vanaf 26 oktober draait ‘Jigsaw’ in de Nederlandse bioscopen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here