“Last Supper” – Kijk de proloog op Alien: Covenant


De proloog “Last Supper” introduceert de crew van het ruimteschip Covenant die volledig bestaat uit koppels die een nieuwe kolonie moeten stichten. De titel van de proloog op Alien: Covenant slaat op de laatste maaltijd die de bemanning nuttigd voordat ze in cryosleep gaan. In deze kunstmatig slaap bij -200 graden kunnen ze vervolgens de jarenlange ruimtereis overbruggen.

De cast van Alien: Covenant bestaat uit Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby. Ridley Scott is de producent en zijn zoon Luke de regisseur.

Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus en dus voor de originele Alien-films.
De bemanning van het koloniale schip Covenant stuit tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Alien: Covenant draait vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Rob zegt

    Naar deze film kijk ik echt uit. Dank voor deze short!

  2. john de Prinse zegt

    Prachtig deze informatie. Dank. Maar let wel op het taalgebruik! “Die de bemanning nuttigt” is met een t niet met een d.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer