Film & TV | Games | Boeken & Comics

Netflix-serie Castlevania krijgt tweede seizoen

Vlak voor het weekend is het eerste seizoen van de animatieserie Castlevania op Netflix gegooid. De kans is groot dat je er al doorheen bent, de serie bestaat uit 4 afleveringen van 25 minuten.
Gelukkig kwamen Netflix en producenten op de dag van release al direct met goed nieuws: het tweede seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen en komt uit in 2018.

Waarom was het eerste seizoen zo kort? Castlevania is een standaard tekenfilmserie, het is gemaakt in de Japanse anime-stijl en is gericht op volwassen. Het team van Wow! Unlimited Media’s Frederator Studios werkte hiervoor vooral aan series voor Nickelodeon en hiervoor is het natuurlijk voor hen, maar ook voor Netflix, een spannende keus.
Daarnaast is deze anime voor prequel op de eerste Castlevania-game (NES, 1986), ook hierin is het zoeken of de fans van de games en de kijkers die de games niet kennen de serie waarderen. Gelukkig waren de critici positief.


Een vampierjager probeert een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten die door Dracula zelf worden geleid. Gebaseerd op de klassieke videogames.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden