- advertentie -

Nieuwe trailer voor Evil Within 2

Het is bijna zover, op 13 oktober wordt de game The Evil Within 2 wereldwijd uitgebracht voor PC, Xboxone en PS4. Er is sinds deze week een nieuwe trailer. Wij kunnen niet wachten!

Nadat hij een oog verloor tijdens zijn tijd als oorlogsfotograaf, zonk Stefano al snel weg in de waanzin.  Zijn nieuw verworven “visie” maakte hem geobsedeerd over het precieze moment waarop de dood iemand neemt en verteert – die fractie van een seconden waarop mensen, volgens hem, het mooist en het meest open zijn. Stefano kwam na de oorlog thuis met een nieuw doel. Hij wilde niet wachten tot deze perfecte momenten zich uit zichzelf voordeden.  Waarom zou hij ook wanneer hij zelf die laatste adem kan orkestreren?  Eén slachtoffer werd twee en al snel werd hij een seriemoordenaar, die ieder exact moment waarop zijn slachtoffers de weg naar de uitgang vonden, precies wist vast te leggen.De echte wereld kon zijn talenten nooit waarderen.  Stefano werd opgejaagd, tot hij zichzelf terugvond in de STEM wereld – een wereld van “pure schepping”.  Een wereld die hij kon kneden zodat ze zijn eigen genoegens vervulden.  En Lily is de sleutel tot het beschikbaar maken van het potentieel van deze wereld.
En hij is niet alleen in zijn betrachtingen. Obscura is, als product van zijn eigen immorele verbeelding, één van zijn grootste meesterwerken. 
Ergens binnen in Obscura schuilt een verhaal uit een ander leven, nog voor Stefano ooit van STEM gehoord had en een verhaal dat je zelf zult moeten ontdekken terwijl je in Union rondwaart.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…