Recensie: Tonight She Comes

Een meisje verdwijnt in het bos. Twee van haar vriendinnen en een paar mysterieuze vreemden trekken vervolgens naar de boshut waar ze is verdwenen. Ze vragen zich af of hun vriendin nog in leven is, of dat ze misschien het slachtoffer is geworden van een gruweldaad. Dat laatste zou wel eens het geval kunnen zijn. Maar hoe dan ook, ze zal terugkeren. Of de achterblijvers daar blij van zullen worden is nog maar de vraag, want dat er bloed gaat vloeien staat vast.

Tonight She Comes begint als een gemiddelde slasher en lijkt daarin bijna goed te worden als het plot plotseling wordt omgegooid. Maar in wat voor soort film we dan belanden? Een soort van road-trip/redneck met een dosis splatter.

‘Tonight She Comes’ is de debuutfilm van horrorfan Matt Stuertz, de film moest van hem vooral leuk en over-the-top zijn. Dat is ook zeker gelukt, het verhaal is eigenlijk totaal niet van belang en dat is jammer.

De slotscène geeft ons nog een mooi toetje met practical special effects en doet ons toch met een glimlach de horrorfilm afsluiten.

Waardering: 2 / 5 sterren      
Nu te koop op DVD.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer