- advertentie -

Samuel L. Jackson op eerste foto Split/Unbreakable-vervolg Glass

Na 17 jaar keert Samuel L. Jackson terug in de rol van stripboekhandelaar Elijah Price, beter bekend als Mr. Glass. Unbreakable’s David Dunn, gespeeld door Bruce Willis zagen we al opduiken in de horrorhit ‘Split’.

Glass is zowel het vervolg op Split (2016) als op Unbreakable (2000). David Dunn streeft het bovennatuurlijke The Beast van Kevin Wishell Crumb na, maar het is de fragile Elijah Price die de touwtjes in handen heeft.

Naast Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy spelen ook Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard een rol in ‘Glass’. De film zal in 2019 de bioscopen bereiken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Rob zegt

    Helaas is de foto niet te zien.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…