Stephen King’s The Mist nu ook op Netflix

De tv-serie The Mist is vanaf 25 augustus te zien op Netflix. The Mist is een tiendelige tv-serie gebaseerd op het verhaal van Stephen King en vertaald naar een tv-serie door Christian Torpe.

In een klein dorpje wordt een familie door een brute misdaad verscheurd. Terwijl ze proberen om te gaan met het verlies, snijdt een dikke, enge mist ze af van de rest van de wereld en zijn ze op elkaar aangewezen. Familie, vrienden en vijanden moeten samen de mysterieuze bedreigen zien te doorstaan. De druk op de geestelijke gesteldheid zorgt voor grote spanning en het verdwijnen van fatsoen.

The Mist werd eerder dit jaar uitgezonden op Spike.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Very Bloody Mary zegt

  Wat een enorme afknapper is deze serie. Ik ben een groot fan van het verhaal, en de film is een van de beste King-verfilmingen (laten we eerlijk zijn, daar zijn er niet veel van). Deze serie voegt echt niets toe; de setting, de personages, de monsters, echt alles is anders, alleen de premise is hetzelfde. Stephen King gooit zijn naam te grabbel met dit soort producties.

  1. Kim Raven zegt

   Als er had gestaan, losjes gebaseerd op het verhaal van Stephen King, had je er dan met een ander oog naar gekeken? Zo ben ik hem nu aan het kijken (ben pas bij aflevering 2) en vindt hem vooral heel langzaam, maar nog geen teleurstelling.

 2. Very Bloody Mary zegt

  Nee, ze hadden King’s naam helemaal niet moeten noemen en geen mist moeten gebruiken, dan was het misschien wel interessant geweest. Nu schept het verwachtingen die het niet waarmaakt.

 3. silvia zegt

  Zoooooo ontzettend slecht geacteerd,echt heb me zitten ergeren.Waar halen ze de acteurs en vooral de actrices vandaan? Moeder en dochter??!! lijken wel zussen , volstrekt ongeloofwaardig,echt jammer.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer