Terwijl Nachtvlinders-collega Kim een paar bange dagen doormaakt om The Evil Within 2 te recenseren, heb ik de veilige taak om een aantal prijspakketten onder jullie te verloten. Maar eerst knallen we de launchtrailer er in:

In The Evil Within 2, moet Sebastian Castellanos opnieuw de strijd aangaan met verschrikkingen in de nachtmerrie afkomstig uit het beruchte STEM. Deze keer, echter, is Sebastians missie van persoonlijke aard: hij is op zoek naar z’n dochter Lily, waarvan hij dacht dat hij ze jaren geleden verloren was. Het is een race tegen de klok en Sebastian moet Lily zien te redden voordat ze beiden verloren zijn in STEM.
Maar het zijn niet enkel de monsterlijke nachtmerries die door de straten van Union dwalen waarmee Sebastian geconfronteerd wordt in z’n zoektocht naar Lily…STEM is een wereld die omgebogen en gebroken kan worden naar de wil van een handvol verschrikkelijke individuen. En de echte horror kan de menselijke monsters zijn die erin vastzitten, met de fotograaf Stefano en de ‘rechtvaardige’ priester Theodore, beiden van plan om het verzwakte systeem naar hun wil om te buigen.
Ben je klaar om terug te keren naar de nachtmerrie? Vind je Lily voordat Stefano en Theodore de wereld uit elkaar trekken?


Win The Evil Within 2 Goodies!

The Evil Within 2 is vanaf vandaag beschikbaar op PS4, Xbox One en PC en om dat te vieren mogen 5 pakketten met goodies verloten! Wil jij een t-shirt en een pinset winnen, beantwoord de volgende vraag. Je kunt het antwoord vinden op onze site.
Wat was de codenaam waarmee Shinji Mikami in 2012 de ontwikkeling van The Evil Within aankondigde?

Wat is je naam?

Wat is je emailadres?

Wat is je postadres en woonplaats?


Na verzending ontvangt u een bevestiging per email. Meedoen kan tot 1 november 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here