Een maand geleden bracht tv-zender Spike de bovenstaande trailer van de tv-serie gebaseerd op Stephen King’s The Mist. Deze week werd daar de onderstaande teaser aan toegevoegd.
The Mist zal vanaf juni op Spike worden uitgezonden en bestaat uit 10 afleveringen.
“Few things more beautiful than destruction.”

In een klein dorpje wordt een familie door een brute misdaad verscheurd. Terwijl ze proberen om te gaan met het verlies, snijdt een dikke, enge mist ze af van de rest van de wereld en zijn ze op elkaar aangewezen. Familie, vrienden en vijanden moeten samen de mysterieuze bedreigen zien te doorstaan. De druk op de geestelijke gesteldheid zorgt voor grote spanning en het verdwijnen van fatsoen.

The Mist begint donderdag 22 juni op Spike TV.

DELEN
Vorig artikelAmerican Gods krijgt een tweede seizoen (seizoen 1 nu op Amazon Prime)
Volgend artikelTrailer haaienhorror ’47 Meters Down’
Mede-oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders, zorgt daarnaast ook dat iedereen een mooie nieuwsbrief krijgt en de website kan bezoeken. Heeft naast horror ook de rare hobby's als scouting, bordspellen en whisky.

2 REACTIES

  1. Jammer dat er nauwelijks meer originele idee├źn worden gelanceerd tegenwoordig. Na It wordt nu ook The Mist weer recyclede. Ik zie toch liever weer eens wat nieuws.

  2. Ziet er lekker akelig uit. Ik vind de verfilming erg tof; niet per se hoogstaand, maar toch al meerdere keren gezien. De teaser ziet eruit alsof het niet voor tere zieltjes is. Ben benieuwd hoe deze serie wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here