Twin Peaks teasers: “It is happening again”

21 mei keert de tv-serie Twin Peaks terug op de Amerikaanse televisie. Iets meer dan 25 jaar na het open einde van de eerste 30 afleveringen, hebben Mark Frost en David Lynch een nieuw seizoen Twin Peaks geschreven. Het nieuwe seizoen zal te zien zijn op de Amerikaanse zender Showtime en belooft 18 uur aan nieuwe avonturen in Twin Peaks.
https://www.youtube.com/watch?v=VhaDyikTWVY
https://www.youtube.com/watch?v=HbrLCZk_c5c
Het verhaal vind 25 jaar na de moord op Laura Palmer plaats. Bijna de gehele cast (Kyle MacLachlan, Jim Belushi, Miguel Ferrer, Kimmy Robertson, Dana Ashbrook, Amy Shiels, James Marshall, Robert Knepper, Chrysta Bell, Harry Goaz) keert terug. Naast de regie neemt ook David Lynch ook wederom de rol van Cordon Cole op zich.
Twin Peaks Showtime
Wie de rechten van de serie voor Nederland en België heeft weten we niet, we hopen dat een zender de serie in de Benelux gaat uitzenden. De eerste seizoenen waren een tijdje terug beschikbaar op Netflix, helaas zijn ze daar verdwenen.
https://www.youtube.com/watch?v=5g8UqfJRJgc

4 Reacties
 1. Rob zegt

  Gemengde gevoelens Het eerste seizoen van deze serie was briljant. Het tweede seizoen was, nadat bekend was wie de moordenaar van Laura Palmer was, eigenlijk verder overbodig en nauwelijks uit te zitten. Duidelijk een “uitmelk seizoen” vanwege het succes van seizoen 1.

  Ik heb hier een heel ander gevoel bij dan bij de reboot van de X-Files vorig jaar. Veel minder opwinding….

  1. Frank Mulder zegt

   Eens… seizoen 2 werd minder leuk, maar de laatste 3 afleveringen daarvan leken juist wel een opmars naar iets groots… ik ben heel benieuwd of de serie hier dus juist op intapt.

   1. Rob zegt

    We gaan het zien. Want natuurlijk ga ik sowieso de eerste aflevering(en) kijken om te checken wat het is.

 2. Tim Bouwhuis zegt

  Ik kijk hier enorm naar uit, als Lynch én TP-fan:) Kan haast niet tegenvallen, al moet ik zeggen dat ik überhaupt al lyrisch ben dat de serie na ongeveer vijfentwintig jaar terugkeert.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.