3 video’s voor Walking Dead seizoen 7b op FOX

Op 13 februari keert The Walking Dead seizoen 7 terug op FOX Nederland/Belgie. In de eerste helft van het seizoen speelde Negan natuurlijk weer een belangrijke rol. FOX NL heeft daarover een mooie samenvattende video geplaatst:

De tweede helft van seizoen 7 van The Walking Dead staat volledig in het teken van de voorbereiding van de aanval om Negan (Jeffrey Dean Morgan) neer te halen. De groep van Rick (Andrew Lincoln) komt er al snel achter dat ze hiervoor hulp nodig hebben van buiten Alexandria, steun uit The Kingdom en The Hilltop is nodig. Maar zowel Ezekiel (Khary Payton) als Gregory (Xander Berkeley) willen liever geen bloederige en mogelijk kansloze strijd aan gaan.
https://www.youtube.com/watch?v=VETzDQuJgt8
Ook in seizoen 7b zullen we nieuwe overlevende ontmoeten, elk in hun eigen bijzonder ‘veilige’ omgeving. De groep wordt nog altijd permanent op de proef gesteld en ook de vraag wie er onder de altijd veranderende omstandigheden te vertrouwen is, blijft een actuele vraag.
En naast te lange promo en de Negan Lucille video is er ook nog een korte teaser verschenen voor aflevering 9 van The Walking Dead seizoen 7.

The Walking Dead seizoen 7b zal vanaf 13 februari bij Fox Nederland te zien zijn. Niet geheel horror, maar wel een kijktip is de nieuwe Marvel-serie Legion.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer